Neața! Am să scriu pe scurt ca să nu deviez de la subiect și ca să nu te plictisești nici tu.

Sunt un tip de vreo 20 ani. Am deschis acest „blog” ca să îmi împărtășesc gândurile și opiniile cu alți oameni.

Dacă ai citit câteva articole, probabil ți-ai dat seama cam cum îmi exprim eu părerea.

Anyway, articolele le veți găsii postate mereu înainte de ora 7 dimineața. In principal le scriu noaptea sau înainte de a adormi. E posibil să postez și noaptea că mnah…

Articole vor apărea zilnic și sunt destinate pentru voi, pentru orice persoană cu mintea deschisă. In general, m-am gândit ca acest site sa aibă ca scop enterteiment-ul pentru oamenii care abea se trezesc dimineața ,și cu cafeaua in bot, nu prea au chef de nimic. Un fel de „Te ajut să te trezești. Fie vei râde la ce scriu, fie , dintr-un motiv sau altul te vei enerva” că totusi, sunt gândurile mele aici.

Daca observi ca nu am postat intr-o dimineață, verifica pagina din Meniu numită „Anunțuri”. Va fi ca un jurnal, voi preciza data in care este anuntul respectiv și motivul pentru care nu am scris vreun articol sau de ce am întârziat. Probabil va fi cea mai uzată pagină a mea…

Dacă vrei să mă contactezi in privat, la Meniu, la pagina „Contact” vei vedea pașii.

Nu ezita să lași comentarii la articolele mele. Poate ai o alta parere despre subiectul respectiv si chiar mi-ar plăcea să le dezbatem!

Urmăreste-mă! Dă-mi follow ca să fi la curent cu noile articole. In curând, am să fac o pagină de facebook ca să-ți fie mai usor ție, zilnic îți voi amintii prin share-uri despre articolele mele. Daaaaarr, dacă esti o persoană interesată de ceea ce scriu, URL-ul site-ului meu este foarte simplu: http://www.cafeasarcastica.wordpress.com . Scrie-l in Browserul tău(Mozilla, internet explorer, Google Chrome, Opera, etc) sau scrii pe Google: La Cafea sau Cafea sarcastică. Sigur imi vei găsii site-ul.

De asemenea poti să distribui articolele mele să vadă și prietenii tai ce aberații scriu… Glumesc! Daca ți se pare interesant, dacă am dreptate cu ceva sau mă fac de râs cu altceva, arată-le și prietenilor tăi!

Până pe data viitoare,

Să nu scapi cafeaua!