O schimbare.

Neața! Și din nou au trecut saptamani bune de cand nu am mai scris nimic.

Subiectul de azi nu va fi unul precis, va fi ceva mai mult „random” ca ceva „premergator” pentru subiectul de data viitoare. Aprinde o cafea, bea o țigară si lectură plăcută.

Viața de student, cu bune si cu rele. Bine, mai mult cu rele decat cu bune. De fapt, doar cu rele, fara bune. Bine, nici chiar așa, doar saptamana trecuta, undeva in centrul Bucureștiului, ne-am strans vreo 20-30 de studenți și-am facut un grătar. Ca deh, ne permitem. Din motive de securitate si siguranță nu am sa pomenesc locul.

Ultimele saptamani au fost oribile. Spun asta pentru ca in 3 saptamani am dat 12 examene (sesiune nenorocita). De luni pâna vineri, timp de 2 saptamani, sa dai 10 examene apoi in a 3-a sa mai ai 2 pe la final de saptamana. Te trezeai ca robotu la 8-9 dimineata. Dormeai putin ziua, stateai treaz toata noaptea si iar te trezeai la 8-9. Timp de 2 saptamani. Incearcă puțin asta, va fi interesant.

Tot in ultimele saptamani am terminat o carte „Somewhere in times”. Am o ediție din 1994 și traducerea a fost facuta de un oltean la timpul ăla. Nu mă plang, și eu sunt oltean, dar unele chestii sunt repetitive si te cam irită in gândire. Ca de exemplu „fusei” sa se repete de cel putin 4 ori intr o pagină. Totusi, inceputul cărții, cam primele 30 de pagini, e foarte monoton dar brusc se schimba interesul tău si oarecum si acțiunea cărții si de-acolo si pâna la pagina 280 te ține intr-un suspans continuu. Pe scurt, RECOMAND „Somewhere in times”.

P.s. Cartea are si un film.

P.s.s. Titlul articolului se refera la o schimbare la mine, ca eu nu citeam inainte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s