Neața, mâncatori de FastFood!

Neața! In articolul din dimineața aceasta am sa va povestesc pe scurt o proastă experiență la fastfood. Sper sa fie ultima oară cand mai mananc dintr-un loc ca ăsta.

 

E 5 dimineața cand scriu articolul. Inca nu ma simt foarte bine. Cu 1-2 ore in urmă am mancat un hamburger de la un fastfood de la mine din oraș, unde nu vreau sa dau nume (FoodStory-Targu-Jiu). Deci, mi-a picat greu la stomac. Nu stiu daca e de la mâncare sau doar impresia formata de personalul de acolo.

Ajung in locatia respectivă si stau la coadă. Mă intalnisem cu un vechi amic intamplator acolo. Si stau, astept. Simteam cum imbatranesc, cum imi cresteau copiii pe care nu-i am, cum mi se albeste părul, cum intra Dinamo in Champions League, cum iubita mea brusc nu mai era geloasa, cum…Ai inteles ideea. Pe scurt si pe romaneste, erau vreo 6 la rand inaintea mea, iar pe tipele de la servire le cam durea in cur. Intr-un final a venit si randul meu. Am comandat 2 hamburger de pui, unu picant, pentru mine si unu’ pentru sorămea, dulce. Toate ca toate, dar eu nici acum nu stiu care din ele trebuia sa fie picant, ca le-am gustat pe amandoua, si totusi am vazut ce sosuri a pus in ele, unul dintre ele se presupunea a fi picant. Dar eh. Sa-mi fie invatatura de minte, ca nu e prima oara cand mananc acolo. E deja 5jumate dimineața. Sper sa pot s-adorm. Pe final vreau sa-ti spun sa alegi sa mananci orice de oriunde dar nu de la fastfood. Eu, unul, sunt jurat c-am terminat cu ele.

 

Până pe data viitoare, neața, ziua, seara, noaptea sa-ti fie mișto!

 

P.s. Din motive… de fapt, chiar nu am avut inspirație de vreun articol interesant. Nu spun că ăsta ar fi, dar poate mi-ar da dreptate cineva in legatura cu localul ăsta (referitor la oamenii de la mine din oras).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s