Hai în club cică..

Neața! Nu știu dacă avem aceeași opinie în legătură cu subiectul ăsta, așa că te rog să lași un comentariu cu părerea ta.

Recent, am mers într-o seară în club, discoteca sau cum căcat ar trebui să se numească. Am mers și ceea ce am făcut a fost să îmi întăresc parerea cum că aceste locuri sunt de tot rahatu’. De ce?

Cum decurge o seară la club? Sunt mai multe variante, dar am să generalizez să fie un exercițiu de imaginație mai ușor.

Ajungi acolo, în gașcă sau nu. Daca ai ghinion, vei fi printre primii și până începe „distracția” mai durează. După un timp se strânge lumea si poți însfârșit să te bucuri de muzică și alcool. Dacă iar ai ghinion, este posibil sa te iei cu vreunu’ la adunat de vânătăi. Trece timpul și tot ceea faci în orele alea este să stai să verifici telefonul din 5 in 5 minute.

Oh.. renunț! Am să zic mai simplu. Nu-mi plac locurile astea. Tot ce văd este aglomeratie, scandal și beție forță. Ok, nu pare ceva foarte waw. Dar faza este că pe lânga toate astea văd oamenii ăștia care se „distrează” cu o expresie neutră pe față zbâțâindu-se ca o gelatină. Și aș mai continua. Cum? Pai prin faptul că sunt prea multi copii. În seara în care am fost in clubul respectiv era o animatoare bombă, toate respectele mele pentru mama natură, dar cu greu am putut să îi admir mișcările puțin stângace pe care le „dansa” din cauza boracilor de 16 ani care dormeau pe ei cu telefoanele în mâna stângă și berea sau cola în mâna dreaptă. Și pot spune că jumate din clubul ăla era plin de asemenea progenituri. Frate, ora de culcare a trecut de muult.

Meh, poate am eu o chestie, nu mă duce capu’ în a gândii în secolul precum „trebuie” să se gândească în secolul ăsta.

În general, nu mă atrage chestia de a sta mai mult de 3 ore în același loc, sa fumez din 15 în 15 minute și să o numesc distracție că dansez cu nu știu ce tipă pe muzica aia blană. N-am nicio chestie, DJ-ul chiar era calumea.

Poate o să-mi spui ca din cauză că mu am băut nu am avut chef de distracție. Te contrazic, am fost în alte dăți și am băut și nu am simțit mare diferență. Nu înțeleg ce este distractic în a sta 6-7 ore în același loc aproape, să bei, să fi mereu împins când trece unu sau una și să dansezi, dacă dansezi pe 50 de centimetrii pătrați că mai mult n-ai de unde. Eu’s pe stilul ăla cu gratare noaptea și muzica smechera la mașină sau boxa portabila, sa beau ce vreau și să dau 6-7 lei pe un pet de 2,5l de bere și nu 5 lei pe o bere la jumate. Să dansăm în fața focului și să combini. Să mergi unde te taie capu’ și nimeni să nu aibe chef de scandal, să-și etaleze lanțurile, cheile de la BMW, pantofii si fustele mini scumpe și așa mai departe.

Aș continua la nesfârșit, dar am să mă opresc aici.

Până pe data viitoare,

Să nu scapi cafeaua!

3 gânduri despre “Hai în club cică..

  1. conspiratiadevar zice:

    Creepy…am fost chiar aseara in club. Nu mai fusesem de mult asa ca am mers cu o recomandare la un local, unde am dat numai de fetiscane de maxim clasa a 10a care isi fataiau curul intr-o miscare lenta pe orice melodie.
    Singurul motiv pentru care ma duc in astfel de locuri e ca ador sa dansez, si se bucura lumea care stie cand vede ca mai danseaza si cineva cu adevarat.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s