Chestii „mindfuck”

Și cum am promis, bem cafeaua împreună. Uite:

Prin chestii mindfuck mă refer la lucruri care te vor impresiona sau nu. Depinde de gândirea ta. Bine, sper, pe parcursul articolului să-mi aduc aminte ce voiam să scriu că ideea am notat-o acum 2 zile.

Totusi, încep cu o poveste micuță. Asta sa fie si prima chestie. Eram la un amic la un pahar de bere, cred. Vorba vine „pahar de bere” că de fiecare dată când ia bere, bem din pet-u’ de 2,5 de Timișoreana(nu e sponsorizat sau ceva. =)) ). Așa și noi acolo povesteam și incepe să-mi zică: „Bă, uite ce mi-a zis un prieten. Nici el nu știe răspunsul, dar întrebarea te dă peste cap”. Și îi zic sa-mi spuna. „Ba fi atent, Dacă o scoți fără s-o bagi, înseamna că mai e virgină?” Eu am rămas prost pe bune. Nu stiam dacă era da sau nu. Luni de zile m-am gândit, de fiecare data când îmi aminteam, dar nada raspuns. Nu l-am găsit. Până într-o zi când am mers la majoratul unui alt amic. Acolo la masă m-am întâlnit cu niște prieteni mai vechi. Am băut un pahar de wiskey(doar unul pentru că eram cu mașina) si la un moment dat, stăteam în picioare, mă ascultau și le-am zis prostia aia:”Băi, poate știți voi, deși nu cred. Dacă o scoți fară să o bagi, mai poate fi virgina? Da sau nu? Și de ce? ” am repetat chestia asta de 3 ori pentru că li se parea foarte aiurea. Pâna când o tipă ce stătea lângă mine (unde pe parcursul serii imi pusese cheile de la mașină în cafea, pe motiv că era distractiv) a zis că de ce suntem proști. La care eu:”De ce?”. Jur ca răspunsul pe care mi l-a dat m-a bulversat și mai tare. Zice ea:” pai pula vereee! Nu o scoti din pantaloni? Si depinde de persoană dacă e virgina sau nu”. Frate!! La nu stiu câți tipi, amici, prieteni, cunoștințe le-am zis faza asta și nu au știut. Cine s-ar fi așteptat ca o fată să știe răspunsul? Eh, noi ca baieți probabil ne gândeam cum să ne-o scoatem fără să o bagăm in organul reproducator feminin. Cine dracu s-ar fi gândit la răspunsul ăsta simplu?!

Anyway, un alt lucru mindfuck (mai puțin interesant) este ca ieri am aflat ca exista un site cu modele pentru picioare. Si nu numai atât, dar lumea intra pe site-ul ăsta ca să se holbeze la picioare. Frate, ma refer la degete, călcâie, tibie si nu foarte mult, în sus. Atât! Wtf? Site-ul se numeste Wikifeet.com și găsești picioare ale vedetelor sau a unor anonime/anonimi. Oh God…

Tu ce părere ai?

Până pe data viitoare,

Să nu scapi cafeaua!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s