Să dormi în fața a sute de oameni, la propriu! =))

Neața! Vom bea cafeaua împreună azi pentru că în timp ce citești articolul ăsta, eu deja lucrez la un altul.

Stăteam și pierdeam timpul pe Youtube, cum o fac zilnic și ieri (sau alaltăieri) am fost martor la un posibil trend.

Hai să-ți zic mai direct. Titlul pe care îl citesti este pe bune. Câțiva Youtuberi s-au gândit că ar fi mișto sa doarmă în timp ce sunt văzuti live, pe Youtube. Totul a început cu un idiot, o poveste veche și anume Katalin Taalent. Cam așa s-a poreclit el și etc. Tipu’ ăsta „talent” din opinia mea este un poponar ce nu are foarte mult IQ care a „crescut” in „popularitate” pe spatele altor creatori de conținut care îl chemau pe transmisiunile lor în direct, pe Youtube, ca sa facă lumea mișto de el. Nu stiu cine a fost primul care l-a chemat și așa mai departe. Cert este ca acest „talent” susținea o poveste care nu știu cât de reală este. Avea și o campanie fictiva împotriva violenței numita „Jos Ranga”, dar el din 5 în 5 minute înjura de mamă pe oricine și își băga organul masculin(la el, posibil inexistent) în cam toate obiectele pe motiv de „Katerinka”.

Tipu’ suferă de atenție și în ziua de azi, dar hai să trecem direct la subiect.

Acest Katalin Taalent a inceput să facă Live-uri stând în pat sau dormind pe bune din nu știu ce motiv. Sincer chiar nu l-am urmărit.

Apoi un tip destul de ok, numit Insanity ( Click aici! ) a zis să facă acelasi lucru, oarecum. Spun oarecum pentru că el folosește un filtru de „doggy” si în locul feței lui, apare un câine destul de smecher. Și seriile cu dormitul pe Live au continuat.

A urmat EpicShorty(click aici) care ieri (sau alaltaieri seara) a facut tot un live unde, după părerea mea a făcut niște bani destul de buni și foarte ușor. Tipu’ a făcut bani pe bune. Cum? Are o audiență între 200 și 1500 de persoane la fiecare transmisiune în direct. Ieri seară, pe la 00:30 avea vreo 350 de persoane care îl urmareau. El a adăugat diferite efecte sonore contra cost care apăreau pe ecran, numite donații. Aveau scopul să-l trezească. Faza e că lumea dădea câte 5 euro ca sa le apară mesajele pe ecran împreuna cu un clip amuzant sau gălagios. Putin retardism din partea oamenilor.

Cert este că există posibilitatea să mai întâlnim acest gen de conținut, dar contează si cum este abordat.

Un alt lucru fain este că un alt Gamer cu numele BarbaNeagra (click aici) a facut zilele astea, pe la 3 dimineata un live în care făcea curățenie și mâncare împreuna cu iubita lui.

Ceea ce observ eu este ca acesti creatori încep sa abordeze conținut diferit față de cel obișnuit nișei lor, ceea ce mă duce cu gândul la faptul că audiența de pe YT se schimbă.

Tu ce părere ai?

Până pe data viitoare,

Să nu scapi cafeaua!

Lasă un comentariu