Nu citii! Te va șoca!

Cafeaua pregatită? Bun! A fost Luni și am avut o zi neașteptat de încărcată. M-am trezit la fucking 6 dimineața pentru că… școală. Până seara la 8 nu am avut timp să stau mai mult de 24 de minute în pat. Acum este 1:48 dimineața și încă #rezist.

În continuare, la ziua de 13, Vineri am sa fac referință cu „azi” pentru că nu am dormit și pentru mine încă este aceeași zi, chiar dacă atunci când citești e posibil sa fie Sâmbătă. Cacat, ai prins ideea, nu vreau sa ma mai lungesc.

Azi mi-a mers neașteptat de bine și am vorbit cu o grămada de lume. Mi-a rămas fixată mintea pe două conversații cu două persoane diferite. Era vorba despre site-ul meu. Am cerut părerea cuiva, în primă fază. Am înțeles ca arată ok, alea alea, dar mi-a propus să nu mai scriu așa personal articolele, sa bag mai multă miștocăreală și să fac postările mai amuzante. Am meditat puțin la asta. Apoi am avut o conversație cu o altă persoană și am discutat. Am adus vorba și de părerea persoanei precedente. Mi-a zis să las dracu trendurile, sa nu fac neapărat ceea ce „merge” și să deviez total la ceea ce mi-am propus, sa fiu eu însumi. Am meditat și la asta.

Fuck it! Am să le fac pe amândouă. Adică nu o să schimb nimic din stilul pe care l-am abordat în articolele precedente.

Urmează ceva mai deep, reflectăm la animalele din noi.

Acum reflectând la faza cu ce „merge” și ce „nu merge”, totul deja devine cancan. Nu știu dacă suntem doar noi români, sau așa e specia umană peste tot, dar la dracu că suntem programați să ne placă scandalul. Știi ce merge? Când vezi doi necunoscuți că se ceartă, tu vii și urmărești. Și îți place pentru că uite ce zice ăla despre celalalt. E „funny” și „interesant” sau incitant, te face curios(exemplu posibil să fii chiar tu care ai dat click pe titlu din motive asemănătoare). Te captivează. Pe vremuri, lumea plătea „bilete” ca să urmărească crime pe viu. Se distrau și erau entuziasmați să privească oameni omorându-se între ei sau animale bătându-se până la moarte.

Netu’ e plin de clipuri cu violență, tipe în curu’ gol și așa mai departe. Și de ce e plin netu’cu așa ceva? Pentru că „merge”. Netu’ e plin și de articole unde doar se face mișto, se vorbește la „caterincă”. Pentru că „merge”.

Sunt in lumea online de ăhăăăăă…. multă vreme. Am văzut evoluție de entertainment. Ăsta era cuvântul, entertainment. Lumea asta caută si asta consumă. Distracție, satisfacție și alte chestii legate de cuvântul ăsta „americănesc”.

Consider că, e ok să existe și așa ceva, dar mai consider că ar trebui să se afle și o limită între toate astea. Lumea continuă să fie într-un dezechilibru continuu, nu? Depinde și de perspectiva din care privești.

În concluzie, tu cel/cea care citești mizeria asta, selectează-ți conținutul media și online pe care îl consumi pentru că este spre binele tău și al tuturor. Toți idioții se uită la Woebiz(da, știu cum se scrie, dar nu vreau să-l scriu corect din … motive), toți idioții caută doar chestii care să le hrănească instinctul animal. Fi tu diferit și hranește-ți și partea umană. Suntem ființe raționale.

Oh, God! Finally! Nu prea mă suport să fiu așa serios și deep, dar chestia asta a trebuit să o scriu. Pe viitor am să continui cu seria mea de articole „jmekerie”, dar realiste.

Dacă ai o parere diferită, lasă-mi un comentariu mai jos, sau contactează-mă în privat.

Dacă-ți place articolul, o apreciere și un share chiar ar fi de ajutor.

Până pe data viitoare,

Să nu scapi cafeaua!

P.s. eu probabil am s-o scap din cauza oboselii. Învățătură de minte și îndemn pe toată lumea: Somnul este important, somnul face bine la om.

P.p.s. încă mă fustrează faptul că nu pot folosi emoticoane sau două puncte, paranteză, paranteză că deh, nu se folosește asta in 2k18. Doar au dispărut Yahoo messenger si vremurile alea vechi. But… Fuck it! =))))))))))))))))))))))))))

Much better!

Un gând despre “Nu citii! Te va șoca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s