Simulare BAC 2018 – un c**at ca intotdeauna

Da. Asta este părerea mea și va fi in continuare!

Eram acolo, așteptam să înceapă toată „nebunia” care consta in 3 ore de plictiseală, sete și amorțeală. Vin subiectele și mă apuc să scriu. Cam așa ar trebui să decurgă o simulare a unui examen important.

Menționez că: Examenul în sine nu este important, ci porcăria aia de diplomă!

Dar cum se desfășoară o simulare din asta? Îți spun eu. Până vin subiectele te foiești prin bancă, faci cu mâna la cameră și râzi. Cand vin subiectele, aștepți 5 minute și incepi sa te uiți în stânga și în dreapta că nu știi prima intrebare. Bine, poate exagerez, dar așa am pățit eu. Aproximativ. Timp de 2 ore( nu stau nici mort 3 ore) a trebuit sa aud șușoteli in dreapta și în spatele meu, serii întregi de „psss” și așa mai departe. Și faza șmecheră știi care e? Ca „pss” alea veneau de la copiii ăia „deștepți” cu 9 la română și alte note mari la materiile de bac. Am fost exasperat. Ce făceau supraveghetorii? Se jucau Candy Crush Saga pe telefon. Ce făceau camerele? Înregistrau de dragul de a înregistra. Faza e că la mine in sală a fost super bine! În alte săli, granița dintre vorbit si șoptit era aproape inexistentă. Ba chiar, unii copiau la greu de pe telefoane. Telefoanele aflându-se pe BANCĂ! Și ok. Care e problema? Pai problema e că sunt unii care nu au deschis un caiet timp de 4 ani și au media de la simulare 9 iar tu care încerci să reții ceva și să înveți ai 6. Nu neapărat in cazul meu, la unele am luat mai puțin unde fac pregătire, iar la altele mai mult, unde sunt corigent. Dah, o situație genială. Faza și mai proastă e când vezi notele alea șmechere la anumite persoane, te descurajează total. Frate, e doar o simulare. La ce copiezi? Ce vrei să demonstrezi? Demonstrezi la mami si tati că ești băiat/fată deșteaptă și că decât sa pierzi timp si bani pe pregătiri, mai bine pierzi toate astea prin club, in oraș,ca deh… teoretic, tu iei bac-ul. Dar la BAC te întrebi de ce ai picat, cum s-a întâmplat asta, că în simulari ai luat 9 și aici doar 4 si 5.

Probabil citești și spui ca sunt doar un tocilar fustrat și că nu o să am „Școala veții”. Țin să te contrazic. Am pierdut nopțile cu mașina in oraș cu diferite fete și băieți, am gustat toate tipurile de alcool în cantitați industriale, sunt fumator. Fumez zilnic, dar spre „norocul” meu, nu prea îmi dă dependență,nici alcool-ul sau altceva. Am fumat si Ganja. Știu ce se întâmplă in anul 2018 cu toate „distracțiile” si așa mai departe. Dar ce mă oprește în a deveni un măturator nocturn pe stradă este probabil conștiința.

Anyway, daca am greșit, vreau să îmi spui printr-un comentariu sau să ma contactezi in privat și putem dezbate subiectul.

În general, cam asta am văzut și am experimentat și drept dovadă,uite opinia mea despre minunata SIMULARE.

Până pe data viitoare,

Să nu scapi cafeaua!

Un gând despre “Simulare BAC 2018 – un c**at ca intotdeauna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s